INKOOPSCAN

Betaal nooit teveel dankzij de inkoopscan!

Wanneer u drukwerk in grote aantallen, wilt uitbesteden, kies er dan voor om een inkoopscan te doen. Opgevraagde offertes kunnen namelijk behoorlijk in prijs en voorwaarden verschillen. Dan is het handig om een drukwerkspecialist te laten meekijken en een inkoopstrategieën te laten opstellen. Laat ons uw drukwerk, gratis, benchmarken. U loopt geen risico en kan alleen maar winnen.

Vraag nu uw gratis inkoopscan aan

De gratis inkoopscan

Kies voor de gratis inkoopscan en betaal ons een percentage van de aangetoonde besparing. Het kost u dus niets en het levert u vooral geld op. De besparing kan flink oplopen, tot wel 50%. De inkoopscan levert u, naast bespaard geld, vooral zekerheid op. Na de professionele beoordeling en het opstellen van inkoopstrategieën van RVV/Grafisch weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw drukwerk.

Wacht niet langer, maar vertrouw ons uw drukwerk toe. Wij geven uitsluitend onafhankelijk advies. Zo is uw drukwerkproces in vertrouwde en ervaren handen.

Neem direct contact met ons op

Neem contact met RVV/Grafisch in Almere op om uw drukwerkproces te bespreken of vraag direct de gratis inkoopscan aan. Dit doet u door te bellen naar 06 23312475, door ons een e-mail te sturen via [email protected] of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan snel met plezier inkoopstrategieën opstellen. U bent bij ons tevens op de juiste plek voor het uitvoeren van uw drukwerk, zoals het drukken van tijdschriften en luxe verpakkingen.

Contact