INKOOPSCAN

Betaal nooit teveel dankzij de inkoopscan!

Wanneer u drukwerk in een groot aantal wilt uitbesteden, kies er dan voor om een inkoopscan te doen. Opgevraagde offertes kunnen namelijk behoorlijk in prijs verschillen en dan is het handig om een drukwerkspecialist de inkoopstrategieën te laten opstellen. Kiezen voor een lage prijs kan riskant zijn, omdat het drukwerk tegen kan vallen. Kiezen voor een hoge prijs betekent echter niet automatisch dat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat wij overzichtelijk diverse inkoopstrategieën opstellen, zodat u altijd profiteert van de beste kwaliteit.

Vraag nu uw eigen inkoopscan aan

U wilt uw inkoopscan aanvragen vóórdat de geldigheidsdatum van uw inkoopofferte is verlopen. Wij gaan voor u na of:

  • Uw inkoopofferte klopt
  • U niet teveel betaalt voor uw drukwerk
  • Uw budget optimaal wordt benut
  • U zeker kunt zijn van de juiste kwaliteit

Wij doen een gratis inkoopscan voor u waarna wij het opstellen van inkoopstrategieën overzichtelijk maken.

De gratis inkoopscan

Kies voor de gratis inkoopscan en betaal ons een percentage van de aangetoonde besparing. Het kost u dus niets en het levert u vooral geld op. De besparing kan flink oplopen, tot wel 50%. De inkoopscan levert u, naast bespaard geld, vooral zekerheid op. Na de professionele beoordeling en het opstellen van inkoopstrategieën van RVV/Grafisch weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw drukwerk.

Wacht niet langer, maar vertrouw ons uw drukwerk toe. Wij geven uitsluitend onafhankelijk advies. Zo is uw drukwerkproces in vertrouwde en ervaren handen.

Neem direct contact met ons op

Neem contact met RVV/Grafisch in Almere op om uw drukwerkproces te bespreken of vraag direct de gratis inkoopscan aan. Dit doet u door te bellen naar 06 23312475, door ons een e-mail te sturen via [email protected] of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan snel met plezier inkoopstrategieën opstellen. U bent bij ons tevens op de juiste plek voor het uitvoeren van uw drukwerk, zoals het drukken van tijdschriften en luxe verpakkingen.

Contact