INKOOPSCAN

Betaal nooit teveel dankzij de inkoopscan!

Het maken van juiste keuzes

Wanneer u grotere aantallen drukwerk wilt uitbesteden, kunnen opgevraagde offertes behoorlijk verschillen. Hoe komt u tot een prijs die past bij uw budget? Kiezen voor een lage prijs, kan riskant zijn. Zal de kwaliteit van uw drukwerk dan tegenvallen? Maar kiezen voor een hoge prijs betekent niet automatisch dat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit. Begrijpt u alle specificaties? Bent u in staat om appels met appels te vergelijken?

Vraag nu uw eigen inkoopscan aan

Doe het nu, voordat de geldigheidsdatum van uw inkoopofferte is verlopen.

  • Wilt u weten of uw inkoopofferte klopt?
  • Wilt u zeker zijn dat u niet teveel betaalt voor uw drukwerk?
  • Wilt u gratis goede besparingen op uw inkoop realiseren?
  • Wilt u uw budget optimaal benutten?
  • Wilt u zeker zijn van de juiste kwaliteit?

Gratis?

Jazeker, gratis. U betaalt een percentage van de aangetoonde besparing. Het kost u dus niets, het levert u vooral geld op. En die besparing kan dus flink oplopen. Tot wel 50%. En wat levert die inkoopscan op? Naast bespaard geld levert de inkoopscan u vooral zekerheid op. Na de professionele beoordeling van RVV/Grafisch weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw drukwerk.

Wacht niet langer, maar vertrouw ons uw drukwerk toe. Wij geven uitsluitend onafhankelijk advies. Zo is uw drukwerkproces in vertrouwde en ervaren handen.

Neem nu contact met ons op om uw drukwerkproces te bespreken. Of misschien vraagt u liever eerst een gratis inkoopscan aan.

Contact