MAGAZINES EN TIJDSCHRIFTEN

Van ontwerp t/m distributie

Passie voor tijdschriften!

Het produceren van prachtige magazines is een uitdaging

Wij geven u, vanuit RVV/Grafisch in Almere, advies in het produceren van magazines. Wij hebben het dan niet over de content, dat overigens ook een uitdaging is. Wij hebben het over de techniek en over het maken van verstandige keuzes. Keuzes die waarde toevoegen en kosten drukken.

Wij geven u advies in papiersoorten voor magazines

Papierkosten zijn vaak de helft van de kostprijs van het drukken van magazines en daarom geven wij u hier graag advies over. Het kiezen van een goedkope papiersoort is belangrijk en vaak gaat dit samen met het inleveren van drukkwaliteit. Dit hoeft echter niet. Wij geven u graag advies in het maken van uitstekende tijdschriften! Goede fotografie, DTP en lithografie leiden vaak tot briljante afbeeldingen op matige papiersoorten. Het gewicht per vierkante meter bepaalt de doorschijnendheid van het papier, maar heeft ook invloed op de portokosten. Afhankelijk van uw doelgroep, de kwaliteit die u wilt uitstralen en uw budget geven wij u een gedegen advies in de papiersoorten van tijdschriften. U kiest voor:

  • Houtvrije, zware papiersoorten – goede drukkwaliteit, weinig doorschijnend en hogere prijzen
  • Licht houthoudende, lichte papiersoorten – redelijke drukkwaliteit, weinig doorschijnend en lagere prijzen
  • Houthoudende, lichte papiersoorten – matige drukkwaliteit, weinig doorschijnend en nog lagere prijzen
Garenloos en geniet gebrocheerd

Ontvang advies over druktechnieken in tijdschriften

Afhankelijk van het aantal exemplaren en het aantal pagina’s kiest u voor vellenoffset, rotatie-offset, diepdruk, digitaal druk of een combinatie hiervan. Daarnaast maakt u een keuze uit verschillende bindtechnieken, zoals bijvoorbeeld gelijmd of geniet in de rug. Ons erkende bedrijf voorziet u tevens van advies in het drukken van magazines met een aparte omslag of een zogenoemde selfcover.

Optimalisatie in formaatkeuze, gewicht of workflow leiden vaak tot een beter en mooier product. Daarnaast leiden slimmere keuzes vaak tot kostenbesparingen, bijvoorbeeld portokosten. Wacht niet langer, maar vertrouw ons uw magazine toe.

Vul eenvoudig en snel ons contactformulier in of bel ons direct

Wij hebben veel ervaring in de productie van tijdschriften en geven u professioneel advies. Laat ons u helpen met deze lastige en complexe puzzel. Een verkeerde keuze is snel gemaakt en leidt tot onnodige kosten. Laten we samen uw prachtige magazines produceren of neem contact met ons op om advies te krijgen in het drukken van tijdschriften. Wij zijn tevens expert op het gebied van het drukken van luxe draagtassen en nemen de inkoop van uw drukwerk graag uit handen. Bel ons nu via 06 23312475 of stuur ons een e-mail via [email protected].

Contact