MAGAZINES / TIJDSCHRIFTEN

Van ontwerp t/m distributie

Magazines vergroten de binding met uw doelgroep

Magazines of tijdschriften zijn eigenlijk brochures, die met een zekere regelmaat verschijnen en zijn bedoeld voor een groter publiek. U kunt denken aan relatiemagazines van corporate bedrijven, maar ook aan vakbladen of publiekstijdschriften die u in de winkel kunt kopen. Vaak geven webshops ook tijdschriften of catalogi uit om hun klantenbinding en autoriteit te vergroten.

Techniek

Afhankelijk van het aantal exemplaren en het aantal pagina’s kunnen magazines worden geproduceerd in vellen offset, rotatie offset, diepdruk, zelfs digitaal druk of een combinatie hiervan.
Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende bindtechnieken, als bijvoorbeeld gelijmd of geniet in de rug. Denk ook aan magazines met een apart omslag of een zogenoemde selfcover.
RVV/Grafisch heeft veel ervaring in de productie van tijdschriften en de genoemde druktechnieken. Zo heb ik, in de tijd dat ik nog in loondienst werkte, jarenlang aan het kookmagazine van Albert Heijn (Allerhande) mogen werken.

Garenloos en geniet gebrocheerd

Verspreiding

Magazines kunnen via winkels, post of in de verpakkingen van webshops worden verspreid. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Optimalisatie in formaatkeuze, gewicht of workflow leiden vaak tot een beter en mooier product. Daarnaast leiden slimmere keuzes vaak tot kostenbesparingen, bijvoorbeeld portokosten. Wacht niet langer, maar vertrouw ons uw magazine toe.

Inkoop, onafhankelijk

RVV/Grafisch heeft een internationaal netwerk van magazinedrukkerijen. Wij bieden u de beste oplossing voor uw tijdschrift. Niet de oplossing, die toevallig in de machinehal staat. Wij zijn onafhankelijk!!
Wij kunnen u een goed aanbod door, door het maken van slimme technische keuzes en ervaren inkoopskills.

De beste keuze voor u

Zowel organisatorisch als technisch heeft RVV/Grafisch de kennis en ervaring in huis voor de realisatie van uw tijdschrift.
Laat u door ons adviseren over de mix van technieken en verspreidingsopties, welke bij uw tijdschrift en bij uw budget passen.

Contact