INTERIM MANAGEMENT

Huur tijdelijk de drukwerkprofessional in!

Komt de productie van uw drukwerk in de knel en heeft u daarom snel een interim printspecialist nodig? Bij RVV/Grafisch, gevestigd in Almere, helpen wij u direct verder. Het kan natuurlijk zomaar voorkomen dat u een tekort aan menskracht heeft, of dat het nog onduidelijk is welke vaste medewerker u wilt aanstellen voor uw drukwerkinkoop. Welke reden u ook heeft om een interim printspecialist in te schakelen, wij staan u direct te woord. Dat betekent dat u snel weer door kunt met ondernemen.

Wij ondersteunen tijdelijk uw organisatie, tot het project is afgerond of tot uw eigen medewerker weer aanwezig is.

Wij zijn uw interim printspecialist

Met veel verstand en kennis van de grafische industrie, zijn wij uw drukwerkspecialist, ook als u ons maar tijdelijk nodig heeft. Kies voor ons en leg het gehele drukwerkbegeleiding in onze handen voor een vlekkeloos proces en eindresultaat. Wij specialiseren ons in diverse drukwerken, van begin tot eind. Daarom weet u zeker dat u uw opdracht zorgeloos bij ons neer kunt leggen.

Neem direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek

Wij kopen drukwerk in met kennis van inkoop. Het diploma Nevi 2 Inkoop hebben wij namelijk succesvol behaald en zo weet u zeker dat u alle werkzaamheden in vertrouwde handen overgeeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en neem ons in de arm als uw interim printspecialist. Bel ons via 06 23312475, stuur een e-mail naar [email protected] of vul gemakkelijk ons contactformulier in.

CONTACT