Ruime ervaring

Rinus Verveer heeft ruime ervaring met alle aspecten en technieken van de grafische industrie. Anders dan drukwerkmanagers die vaak alleen ervaring met vellenoffset hebben, heeft Rinus Verveer een allround profiel.

Zijn ervaring omspant 35 jaar, zowel nationaal als internationaal en in alle technieken. Profiteer van zijn uitgebreide netwerk en decennia ervaring voor uw eigen drukwerkproces. Geef uw organisatie die boost en breng flow in uw drukwerk en marketing.

Kwaliteit en maatschappelijke verantwoording

Wij werken uitsluitend met partners die betrouwbaar zijn en een hoge kwaliteit leveren.

Dit wordt gecontroleerd door selectie op relevante ISO normeringen en onze eigen screening.

Daarnaast letten wij er scherp op dat onze partners fatsoenlijk met hun personeel omgaan en zorgen voor goede werkomstandigheden voor hun mensen.

Met kwaliteit bedoelen wij kwaliteit van zowel van de gebruikte materialen, als de drukkwaliteit. Afhankelijk van het product en de vereiste kwaliteit en/of gebruiksdoel wordt er gebruikgemaakt van zowel flexografie, offset en diepdruk.

Onze relaties

World of delights

Voor hun merken Tours & Tickets, Fine Food, Cheese Factory en Icebar verzorgen wij stationery, blokbodem zakjes, luxe papieren tassen etc.

Adjust Consultancy

In opdracht van Adjust Consultancy deed RVV/Grafisch een inkoopscan voor Danone, Nutricia, Cosun en Ecco. De inkoopscans waren voor diverse drukwerkitems zoals folders, magazines en direct mail. Met als resultaat een flinke besparing in drukwerkkosten voor deze bedrijven.

Albert Heijn

RVV/Grafisch werkte mee aan projecten als AH Bonus en de Allerhande.

Crestec Europe

Voor Crestec Europe hebben wij diverse manuals verzorgd.

Boost Collectibles

Meer dan eens heeft RVV/Grafisch, als interim inkoopspecialist, voor Boost Collectibles gewerkt om klanten als Coop Switzerland, Migros Switzerland, Lenta Russia en Spar Slovenia te voorzien van materiaal voor spaaracties. Zo deden wij de inkoop van stickers, flow packs en verzamelalbums voor spaaracties van deze supermarkten. En begeleidden we het drukwerkproces tot en met de levering in het magazijn.

Eerder werkte Rinus Verveer voor:

  • HFM/Grafisch als Inkoper
  • Kobalt als Purchase Manager Grafimedia
  • Kobalt als Groepsmanager Drukwerk
  • Albert Heijn in allerlei drukwerkprojecten
  • Nutricia als Assistent Purchase Manager

Rinus Verveer beschikt over meer dan 35 jaar ervaring in drukwerk en een Nevi 2-diploma voor drukwerkinkoop. Uitgebreid zijn ervaring bekijken? U vindt hier zijn LinkedIn-profiel. Stelt u gerust een vraag.

RVV/Grafisch is lid van OpenCompanies

OpenCompanies geeft u inzicht in de financiƫle handel en wandel van uw zakenrelaties, alles op basis van de betrouwbare informatie van Graydon. Bovendien kunt u hier de reputatie van een bedrijf bekijken via de informatie die ondernemers over elkaar delen. Zo kunnen we open en vertrouwd zakendoen.

Contact