LUXE DRAAGTASSEN

Drukwerkbegeleiding van ontwerp tot distributie

Gehele drukwerkbegeleiding

Gratis inkoopscan

Allround drukwerkexpert

Wilt u luxe draagtassen laten bedrukken om aan uw klanten mee te geven? Dan helpen wij u bij RVV/Grafisch, gevestigd in Almere, met veel plezier verder. Wij zijn uw erkende drukwerkspecialist voor het beste drukwerk tegen de laagste prijs. Laat u alles uit handen nemen, want wij regelen alles voor u van begin tot eind.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Laat luxe draagtassen drukken van zowel papier als plastic

Ontwerp uw eigen unieke design, lever deze bij ons aan en u profiteert al snel van uw bijzondere drukwerken, zoals luxe verpakkingen en draagtassen. Bij ons kiest u voor papier of plastic. Papieren draagtassen zijn van nature biologisch afbreekbaar, maar de productie van papier is vaak minder milieuvriendelijk. Papier wordt namelijk gemaakt van hout uit speciale productiebossen. Wij vinden het belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent wanneer u uw keuze maakt. Het drukken van luxe plastic tassen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Dit is een sterk materiaal dat erg lang meegaat, maar is over het algemeen milieuonvriendelijk. Wij gebruiken gelukkig ook biologisch afbreekbare plasticsoorten.

Neem contact met ons op en wij nemen u alles uit handen

Heeft u interesse in het drukken van luxe draagtassen of heeft u een andere vraag over bijvoorbeeld drukwerkinkoop of drukwerkmanagement? Op al deze vlakken zijn wij uw ervaren specialist. Neem telefonisch contact met ons op via 06 23312475, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected].

‘The bitterness of poor quality remains longer than the sweetness of low price.’

Bezoek RVV/Grafisch in Almere

Neem contact op