STOP MET GELD VERSPILLEN, KIES VOOR PROFESSIONELE DRUKWERKINKOOP

Koop met kennis

Bent u op zoek naar een ervaren partner die uw drukwerkinkoop doet? Vraagt u zich af of uw huidige drukker wel de juiste voor u is? Bent u tevens veel tijd kwijt aan de logistiek van uw drukwerk? Dat kan beter én eenvoudiger! RVV/Grafisch, gevestigd in Almere, helpt u met het doorlichten van uw huidige inkoopcontracten en uw nieuwe inkoopplanning. Daarbij houden wij goed de prijs-kwaliteitverhouding in de gaten.

Professionele drukwerkinkoop bij de juiste partner

Wij helpen u aan de beste drukwerkoffertes, rekening houdend met uw budget, planning en gewenste kwaliteit. Daartoe hebben wij een uitgebreid netwerk van drukkers en andere leveranciers, zowel nationaal als internationaal. Wij streven ernaar om het beeld van uw bedrijf zo goed mogelijk te weerspiegelen. Daarom adviseren wij niet direct klakkeloos de laagste offerte aan u, maar de beste. U kunt bij ons tevens kiezen voor een gratis inkoopscan, zodat u altijd de juiste drukwerkpartner kiest – zelfs als wij dat niet zijn.

Efficiënte drukwerkinkoop doen wij zo

Schakel RVV/Grafisch vandaag nog in voor een scherpe kostenbegroting voor uw drukwerk. Wij vinden dé drukkerij met alle juiste faciliteiten voor u en onderhandelen over de beste prijzen en voorwaarden. Hoe eerder u ons inschakelt, hoe groter de besparing die wij voor u kunnen realiseren.

Uw onafhankelijke expert

U kunt vertrouwen op onze professionele ervaring voor het beste advies over drukwerkinkoop en andere drukwerkzaken. Een drukkerij adviseert een oplossing die zij zelf produceren. Wij adviseren de beste oplossing voor u, onafhankelijk van welke producent dan ook. U bent er altijd zeker van dat wij úw gediplomeerde drukwerkinkoper zijn. Wij beschikken namelijk over het diploma Nevi 2 – de toonaangevende opleiding in inkoop.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Analyses van drukwerkinkoop
  • Marktonderzoeken – nationaal en internationaal
  • Projectmanagement voor complexe inkoopprojecten
  • Interimmanagement
  • Offerteaanvragen voorbereiden, opvragen en analyseren
  • Contractmanagement
  • Opstellen van inkoopstrategieën
  • Vendor Rating

Wacht niet langer, maar vertrouw ons uw drukwerk toe. Wij geven uitsluitend onafhankelijk advies. Zo is uw drukwerk in vertrouwde en ervaren handen.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor uw drukwerkinkoop kunnen betekenen. Dit doet u door te bellen naar 06 23312475. Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar door ons een e-mail te sturen via [email protected].

Contact