DRUKWERKADVIES

Professioneel advies voor uw drukwerktraject

Drukwerk zegt iets over de kwaliteit van uw bedrijf

Internet is snel en heeft een groot bereik. Maar het is ook vluchtig, niet geloofwaardig en wordt snel weggeklikt. Drukwerk is duurder, maar heeft veel meer autoriteit. Een mooie brochure of folder zegt iets over de kwaliteit van uw bedrijf en uw producten.

RVV/Grafisch kan u een gedegen advies geven over kosten in relatie tot gebruiksdoel en kwaliteit. Een efficiënt drukwerktraject bespaart u tijd en geld. En kopzorgen. 
Want als ondernemer doet u veel liever waar u goed in bent: ondernemen met succes.

Testimonial

‘Naast een geweldige product- en productiekennis beschikt hij ook over een uitgebreid internationaal netwerk van leveranciers en heeft hij alle, vaak complexe, projecten tot een goed einde weten te brengen. Hierbij heeft hij, naast inkoopvoordelen, er ook voor gezorgd dat de organisatie, meer dan voorheen, klaar is voor de toekomst. Ik kan u RVV/Grafisch van harte aanbevelen als uw drukwerkexpert.’
– Jim Krijnen (Operations Director at Boost)

Analyse
drukwerktraject

Optimaliseren
drukwerktraject

Bereiken
communicatiedoelen

RVV/Grafisch geeft u meer dan advies

  • Wij laten u zien hoe u door de inzet van drukwerk uw communicatiedoelen kunt bereiken.
  • Wij analyseren uw drukwerktrajecten, brengen het drukwerkproces in kaart en geven aan hoe u dit zo optimaal mogelijk inricht. Zo realiseert u de beste kwaliteit op de juiste tijd tegen de juiste prijs.
  • RVV/Grafisch levert als interim print specialist een bijdrage aan het waarborgen van uw ‘print’ projecten.

Wacht niet langer, maar vertrouw ons uw drukwerk toe. Wij geven uitsluitend onafhankelijk advies. Zo is uw drukwerkproces in vertrouwde en ervaren handen.

Neem nu contact met ons op om uw drukwerkproces te bespreken.
Of misschien vraagt u liever eerst een gratis inkoopscan aan.

Contact